Új befektető csatlakozott a Virtuózokhoz, holnap kezdődik a műsor

Lakatos Benjámin, a MET-csoport többségi tulajdonosa Maestro Plácido Domingo után csatlakozott részvényesként a Virtuosos Holdinghoz

Művészet és üzlet sikeres kapcsolódását mutatja, hogy a műsor szuperzsűritagja és egyik sztárfellépője, Plácido Domingo is szerepel a cég részvényesei között, de részvényes Sir John Hegarty világszerte elismert kreatív szakember is, valamint a kockázati tőkebefektető Tom Teichman. A Virtuózok üzleti csoport célja, hogy a produkciót száz millió ember ismerje meg ötéves időtávban.

A magyar válogató zsűrijéhez, a képernyőről már jól ismert ötösfogathoz (Miklósa Erika, Várdai István, Batta András, Balázs János és Kesselyák Gergely) idén Bogányi Gergely, Molnár Levente, Rácz Zoltán (Amadinda) és Pejtsik Péter is csatlakozik. Ők döntik el, melyik négy magyar versenyző mutathatja meg tudását a nemzetközi műsorban, mintegy 70 millió néző előtt. Idén nem kizáró ok a korábbi szereplés vagy győzelem sem: amint megvan mindenhol a négy-négy kis virtuóz, indulhat a nemzetközi műsor. 2020. november 27-től minden résztvevő ország vezető tévécsatornáin egyidőben, péntek esténként 20.30-kor látható a nemzetközi Virtuózok első évada, itthon a Duna Televízióban.

Ha tetszett a cikk kérjük ossza meg másokkal!