contact-2

A VIRTUOSOS Holding Ltd. (VHL) 2018 márciusában alakult az itthon nagy sikert elért Virtuózok televíziós műsorformátum és márka licenszének nemzetközi értékesítésére.

A céget és misszióját egy karizmatikus és elkötelezett alapító-vezérigazgató irányítja, Peller Mariann, akit egy kis, multifókuszú vezetői és szakértői csapat segít, számos nagy nevű külföldi tanácsadó mellett.

A projekt szponzorai közt több világhírű művészt is megtalálunk, akik a Virtuózok által felfedezett fiatal tehetségekkel közösen léptek színpadra a televízióműsor eddigi 5 évada alatt, és azóta is számtalanszor, hazai és külföldi koncertek során.

foundation-logo

A műsor első évadát követően Peller Mariann létrehozta a Kis Virtuózok Alapítványt, amelynek célja a klasszikus zene társadalmi és kulturális értékeinek fenntartása és fejlesztése, valamint a felfedezett tehetségek támogatása.

Több mint 30 fiatal, tehetséges zenésszel és énekessel van előadói és/ vagy zenei menedzseri szerződése a társaságnak.

EREDEMÉNYEK

31
000.000

Magyarországon először 2014-ben az M1 csatornán vetített Virtuózok  3,1 millió embert ért el, mely az ország lakosságának közel egyharmada

A műsor döntője a TOP 10 legnézettebb műsor között szerepelt

170
000

Egy hét alatt 170.000-en töltötték le a műsorhoz készített applikációt 

100
000

Egy hónap alatt átlag 100.000 like-ot kapott és kap a mai napig a Facebookon

A műsort követően a zeneiskolai jelentkezések száma az előző évhez képest 14%-kal nőtt

5 000 000

A műsor produkciói több, mint 5 millió letöltést értek el a Youtube-on

300

Több, mint 300 koncertet tartottunk egy év alatt a műsort követően 

A műsort követően minden évben a Virtuózok fellépőivel rendezik meg az újévi koncertet a Zeneakadémián vagy a Müpában

A Virtuózok a show ideje alatt és azt követően is a médiában leggyakrabban hivatkozott kulturális projekt Magyarországon

Küldetésünk

A hat évvel ezelőtt elindított Virtuózok egy klasszikus zenei tehetségkutató műsor, amely forradalmasította a magyar TV-piacot, alig néhány hét alatt a köztelevízió legjobban értékelt TV-műsorává válva. A Virtuózok formátuma egyedülálló, a klasszikus fiatal tehetségek felfedezésére összpontosít, majd a felfedezett tehetségek számára olyan fejlődési és előre lepési lehetőségeket biztosít, amely egyébként keveseknek adatik meg. 

Az elmúlt években kiemelkedő magyar branddé és mozgalmává vált. Egyre többen támogatják missziónkat a világ klasszikus zenei sztárjai közül is.

Az előadóművészek, a zene közvetítőinek segítése mellett missziónk másik alapvető célja a közönség nevelése. A műsorsorozat ezt a célt minden várakozást felülmúlóan teljesítette. Olyan társadalmi rétegeket sikerült közel hozni a klasszikus zenéhez, akik eddig egy szűk elit szórakozásának tartották azt.

Menedzsment

Plácido Domingo

Világhírű, sokoldalú művész. Az opera történetének meghatározó énekese. Az Operalia alapítója, a Virtuosos Holding Ltd. részvényese.

Sir John Hegarty

Kreatív-és branding ügyekért felelős  vezérigazgatói főtanácsadó, aki felelős a műsor nemzetközi brandingjéért. Világszerte elismert reklámszakember.

Peller Mariann

A műsor kitalálója és producere, a Virtuosos Holding alapító-vezérigazgatója. A Kis Virtuózok Alapítvány és számos más jótékonysági kezdeményezés elindítója.

Miklósa Erika

Kossuth-és Liszt-díjas koloratúr-szoprán. A Kis Virtuózok Alapítvány egyik alapítója, és a Virtuózok zsűritagja.

Nicholas Marko

Igazgató, neves kulturális menedzser, Plácido Domingo menedzsere, a Virtuosos Holding Ltd. részvényese.

Dr. Batta András

A Virtuózok zsűritagja, Erkel- és Széchenyi-díjas zenetörténész, a Zeneakadémia egykori rektora.

Érdemeink

  • Szeretetteljes légkör, építő kritikák
  • A kudarcokat nem mutatjuk, viszont az elért eredményeket, érdekes élettörténeteket igen
  • Felfedezzük a tehetségeket, nem pedig létrehozzuk
  • A műsor fennállása óta a klasszikus zene teljes spektrumát lefedi
  • Fontosnak tartjuk, hogy a nyerteseket egy magasan kvalifikált zsűri válassza ki. Reményeink szerint közülük kerülhet ki a következő Plácido Domingo vagy Lang Lang
  • Magasszintű szakmaiság, de közérthető
  • A műsort a helyi igényeknek megfelelően alakítani lehet, az adott országok kultúrája és ízlése szerint.
  • Nem engedjük el a kezüket a verseny után sem, képzési- és fellépési lehetőséget biztosítunk belföldi és nemzetközi kapcsolatainknak köszönhetően.
  • Megmutatjuk a zene és a zenetanulás szépségeit, példát mutatva a fiatalságnak.
  • A fiatalokra összpontosítunk, de három generációt szólítunk meg.

Kis virtuózok Alapítvány

A Kis Virtuózok Alapítvány a közösségi, kulturális komolyzenei hagyományok értékeinek ápolására, művelődésre, és a nehéz sorsú, kiemelkedő zenei tehetségek segítésére szerveződő közösség. Célunk a komolyzene népszerűsítése, a zenei oktatásban résztvevő tanulók, művészeti kezdeményezések hosszú távú támogatása.

Alapítványunk célja, hogy ösztöndíjrendszer segítségével, tehetséggondozással, hangszerek vásárlásával, hazai és nemzetközi koncertek szervezésével, mentor programmal, kiváló tanárok oktatók bevonásával támogassa a tehetséges gyermekeket, rendszeres anyagi és szakmai támogatást, egy szóval erős, megtartó hátteret biztosítson számukra.