Plácido Domingo veronai koncertje szilveszterkor az M5-ön

A világhíres operaénekes, Plácido Domingo több mint 60 éve varázsolja el jellegzetes és érzelemdús hangjával a zene szerelmeseit világszerte.

Öt évtizedet átívelő, fantasztikus karrier, több mint 150 színpadi szerep, 12 Grammy-díj és ikonikussá vált koncertek a Három Tenor tagjaként, Luciano Pavarotti és José Carreras mellett: a legendás énekes, Plácido Domingo hangja a mai napig ámulatba ejti a közönséget hihetetlen erejével. Több, mint 600 előadást vezényelt karmesterként.

Egyetlen különleges este erejéig Plácido Domingo visszatért a lenyűgöző Veronai Arénába, s az erről készült filmet az M5 műsorán láthatjuk Szilveszterkor 21.05-től.

A magyar közönség 2023. március 4-én az MVM Dome-ban hallhatja majd élőben Plácido Domingót.

A koncertre jegyek kaphatók ITT.

A spanyol világsztár a Virtuózok nemzetközi mentora, zsűritagja és támogatója. Maestro Domingo nemcsak, hogy gyakran találkozik a Virtuóz tehetségekkel, hanem a szerencsés fiatalok már több nemzetközi koncerten is felléphettek a Maestro vezényletével. 2020-ban pedig az öt országban sugárzott tehetségkutató műsor zsűrijében is helyet foglalt.

A 2023 márciusi koncertjén a klasszikus és legismertebb operarészletek hangzanak el a Budafoki Dohnányi Zenekar kíséretében. Az este különlegessége pedig, hogy vendégként fellép fia, Plácido Domingo Jr. és a 2022-es Virtuózok tehetségkutató győztesei és különdíjasai:

Csehország: Roman Červinka

Szlovénia: Patricija Avšič

Lengyelország: Maciej Kasperek

Magyarország: Dávid Roland Mózes

Szlovákia: Klára Valentovičová, Ryan Martin Bradshaw

Különdíjasok: Evelin Greblo, Richard Kollert

Ha tetszett a cikk kérjük ossza meg másokkal!