PLÁCIDO DOMINGO JR. ÍRTA  A VIRTUÓZOK V4+ FŐCÍMZENÉJÉT

Plácido Domingo Jr. énekes, zeneszerző, producer számos világhírű énekes számára ír dalokat, köztük Michael Bolton, Sarah Brightman, Diana Ross és az apja, Maestro Plácido Domingo.

A Virtuózok, akár csak édesapjának, a világhírű operaénekesnek, neki is szívügye, így Peller Mariann producer felkérésére örömmel vállalta el, hogy sajátos stílusában megkomponálja a „Virtuózok V4+ Közös nyelven zenélünk” főcímzenéjét.

A szerzemény stílusában a hollywood-i filmzenék hagyományait követi, ugyanakkor jól illik a fiatalok részvételével már hatodik éve sikerrel zajló magyar klasszikus zenei tehetségkutató szellemiségéhez.

A felvételt a Hollerung Gábor-vezette Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar játszotta fel, Sergio Kuhlmann karmester vezényletével.

A Virtuózok idei műsorfolyama kilép a határokon túlra és öt ország versenyzőit várja. A klasszikus zenei tehetségkutató hatodik évada a Visegrádi Négyek tagállamai, Magyarország, Csehország, Lengyelország és Szlovákia mellett Szerbia tehetségeit is bemutatja.

Ha tetszett a cikk kérjük ossza meg másokkal!