Hat városban lesz ZENERGIA koncert, Szegeden Balázs-Piri Soma lép fel

ÚJDONSÁG, HOGY IDÉN ÖT VIDÉKI VÁROSBAN IS MEGTEKINTHETŐ LESZ A KONCERT ÓRIÁSKIVETÍTŐN ÉLŐBEN, INGYENESEN, ÉLŐ KONCERT KÍSÉRETÉBEN.

Újragondolt klasszikusok csendülnek fel Rúzsa Magdi, Balázs János és a Concerto Budapest előadásában a hetedik alkalommal megrendezett MVM ZENERGIA koncerten 2022. augusztus 27-én 19:30-tól. A fényfestéssel kísért koncertet idén a budapesti Erkel Színház mellett öt vidéki helyszínen is vetítik, élő koncertekkel kísérve.

A hangversenyt a Virtuózok idei zsűritagja, Keller András Kossuth-, Liszt- és Bartók–Pásztory-díjas, érdemes művész vezényli. Az est műsorvezetője Bősze Ádám.

A Virtuózok volt nyertese, a Junior Prima-díjas Balázs-Piri Soma is fellép az MVM ZENERGIA koncerten most szombaton

Az MVM ZENERGIA vetítése előtt Debrecenben, Miskolcon, Szombathelyen, Pécsen és Szegeden is lesz élő koncert, Szegeden a Virtuózok volt nyertese, a Junior Prima-díjas Balázs-Piri Soma zongoraművész lép fel 18:00-18:30 között, majd a SzegEd TRombone ENsemble harsonaegyüttes műfajokon átívelő koncertje szórakoztatja a nézőket; Szombathelyen pedig a szintén egykori Virtuózokos, Kiss Márton zongoraművész, valamint a Savaria Szimfonikus zenekar művészeiből megalakult kamarazenei formációk koncertjei várják az érdeklődőket.

MVM Zenergia 2021FORRÁS: MVM ZRT

A programot nagy szeretettel ajánljuk a Virtuózok rajongóinak, hiszen két zsűritagunk, Balázs János és Keller András a főszereplője, Bősze Ádám vezeti, és két városban is volt Virtuózokos fellépő lép fel.

Az idei Virtuózok-sorozat november 25-től látható péntek esténként a Duna TV műsorán.

Ha tetszett a cikk kérjük ossza meg másokkal!