Elindult a közönségszavazás!

Mint tudjátok idén a Virtuózok műsora is jelölést kapott a Prima Primissima Díjra Magyar ismeretterjesztés és média kategóriában .

Amennyiben Ti is fontosnak tartjátok a Virtuózok küldetését, a klasszikus zene jövőjét, támogassatok minket szavazatotokkal.

Október 24-től november 29. éjfélig lehet szavazni a Prima Primissima idei Közönségdíjasára. A 2023-as Prima Primissima díj tíz kategóriájának harminc jelöltje közül – a szakmai elismerésen kívül – a közönség által legtöbb szavazatot kapott Prima a Demján Sándor Alapítvány által felajánlott 15 millió forinttal járó Közönségdíjban részesül.

A szavazás keretében a résztvevők SMS-ben szavazhatnak az általuk választott Prima Primissima jelöltre a 06 70/70-77-000-es, normál díjas telefonszámon. Küldjétek SMS-ben a “21”-es számot – ez a Virtuózok kódja. Minden órában új szavazatot lehet leadni.

Virtuózok, klasszikus zenei tehetségkutató és ismeretterjesztő műsor

A 2014-ben indult műsorsorozat legfontosabb vállalása, hogy a tehetséges fiatalok számára hazai és nemzetközi képzési- és fellépési lehetőségeket teremtsen. 2020 óta a program 8 országban került képernyőre, nemzetközileg is elismert. A felfedezettek a világ legfontosabb koncerttermeibe juthatnak el a műsor közreműködésével, a New York-i Carnegie Halltól a londoni Covent Gardenig, olyan sztárok támogatásával, mint Plácido Domingo, Andrea Bocelli, Keller András, Miklósa Erika és Lang Lang.

A Virtuózok „V4 plusz” az Európai Unió és az európai szellem egyik kiemelkedő kultúrpolitikai innovációja. Ez a magyar tévéformátum az elmúlt években forradalmasította a TV-piacot és több nagy zenei karriert is elindított.

A Virtuózok fennállása óta több fiatal, a műsorban is kiemelkedően szereplő művésze nyerte el a Junior Prima díjat. Például: Balázs-Piri Soma, Magyar Valentin, Lukács Gergely, Rozsonits Ildikó és Boros Misi.

Ha tetszett a cikk kérjük ossza meg másokkal!