Küldetésünk

Az elmúlt nyolc évben a Virtuózok forradalmasította a magyar televíziós piacot, és gyorsan a legnézettebb műsorok közé került. A műsor a fiatal komolyzenei tehetségek felfedezésére és fejlesztésére összpontosít, és a nézőket a klasszikus zene befogadására ösztönzi. A Virtuózok kiemelkedő márkává vált, és arra törekszik, hogy a műfaj globális élharcosává váljon, ami hatalmas lehetőségeket rejt magában. Elkötelezettségünk messze túlmutat a klasszikus zene eddigi rajongóin, a nézők széles demográfiai rétegét érinti. A Virtuózok-jelenség iránti nemzetközi érdeklődés jelentősen megnőtt. Olyan prominens személyiségek, mint Plácido Domingo, HAUSER, Miklósa Erika, Lang Lang, Andrea- és Matteo Bocelli, Pablo Sainz Villegas, Harvey Goldsmith, Guy Pratt is kifejezték támogatásukat a Virtuózok koncepciója mellett.
A Virtuózok, -mely 2020 óta nemzetközi, egyszerre 5 ország televíziói adják- egyedülálló formátum a televíziózás világában. Ez egy klasszikus zenei tehetségkutató műsor, ahol a tehetséget és az előadói képességeket elismerik, ösztönzik és jutalmazzák.

A televíziós műsor küldetése, hogy felfedezze a valódi tehetségeket, és a klasszikus zene szépségét a lehető legszélesebb közönségnek mutassa be.  A nemzetközi műsornak országonként egy győztese van, akit a szakértői zsűri választ ki.

A Virtuózok tehetségkutató TV-műsor és edukációs program felfedezettjei felléphetnek a világ leghíresebb koncerttermeiben, lemezfelvételen vehetnek részt, világsztárokkal koncertezhetnek és tanulhatnak tőlük.