A Virtuózok zsűritagja példátlan nézettséget ért el

HAUSER, a világhírű csellista igen népszerű a közösségi felületeken is, de ekkora sikerrel még nem büszkélkedhetett: új videóját percenként tízezren nézik meg.

HAUSER a Virtuózok 2022-es zsűrijében. Fotó: Hegedűs Bence

HAUSER, a Virtuózok klasszikus zenei tehetségkutató zsűrijében idén második éve szereplő világsztár néhány napja posztolt az Instagramon; hófehér ruhában egy lírai művet játszik, a hozzá tartozó szöveg mindössze ennyi: „Béke és szeretet”. Nem egészen 6 nap alatt huszonkétmillióan nézték meg és csaknem 800 ezren lájkolták a videót.

„Szerettem volna kiállni a béke és szeretet, legfontosabb értékeink mellett . Óriási tömegekhez jutott el a videó” – mondta HAUSER, akit a londoni Royal Albert Hall-ban adott tegnapi teltházas, Classic FM Live koncert után tudtunk megszólaltatni.

A világhírű csellistával, aki nemrég kezdte meg első szóló turnéját, hamarosan találkozhat a magyar közönség is: november 18-tól a Duna TV-n indul a Virtuózok új évada, melyben zsűriként látható, valamint december 22-én a Papp László Sportarénában ad nagyszabású koncertet. Ám közben érdemes figyelni a közösségi média felületeit, mert addig is megannyi meglepetéssel készül.

Kattints HAUSER Instagram posztjára!

Ha tetszett a cikk kérjük ossza meg másokkal!