A Virtuózok tehetségei lépnek fel a világsztár csellista HAUSER koncertjén

2023. október 27-én léptek színpadra először a Virtuózok tehetségkutató fiatal művészei a világsztár csellista HAUSER koncertjén Prágában. A prágai O2 Aréna teltházas koncertjén a műsor döntőse , a 11 éves szlovén hárfás Evelin Greblo, és 8 éves öcsse Valerij Greblo alkotta 2Harps duo produkciója nyitotta meg HAUSER koncertjét. A két hárfás fiatal egy zenés-táncos produkcióval szórakoztatta a 15.000 fős közönséget, elsöprő sikerrel.

Fotó: Koncertpromo.hu, Horváth Károly

A koncertlehetőség és a támogatás a HAUSER Alapítvány segítségével jött létre, melynek célja a fiatal klasszikus zenészek felkarolása a világ minden tájáról. Ti is hozzájárulhattok az alapítvány működéséhez, hogy minél több fiatal sztárt ismerhessen meg a közönség. Részletekért látogassatok el az alapítvány weboldalára : https://hausermusicfoundation.com/

Fotó: Koncertpromo.hu, Horváth Károly

Újabb koncertlehetőség a fiatal művészek számára

A prágai siker után egy újabb lehetőséget kapnak a fiatalok, hogy bemutatkozzanak a nagyközönség előtt. Ezúttal november 12-én Londonban, az O2 Arénában állhatnak színpadra az ifjú zenészek a világsztár HAUSER mellett. Ezen a koncerten a 2Harps duo mellett felkérést kapott a műsor két korábbi győztese is, a Junior Prima Díjas Balázs-Piri Soma, és a műsor első abszolút győztese Lugosi Ali is, aki ifj. Balázs Elemérrel lép színpadra. Kövessétek figyelemmel a Virtuózok oldalait, ugyanis élőben jelentkezünk a londoni koncertről!

Ha tetszett a cikk kérjük ossza meg másokkal!