A Virtuózok a Hard Rock Hotel Budapest vendégei voltak

A közelmúltban forgatták a Virtuózok című, magyar alapítású nemzetközi komolyzenei tehetségkutató műsor, a Virtuózok V4+ 2022-es évadát, részben az újonnan megnyílt 5 csillagos luxusszállodában, a Hard Rock Hotel Budapestben.

Elkezdődött az első magyar fejlesztésű komolyzenei tehetségkutató műsor 8. évadának forgatása, már az utómunkálatok folynak.

Július 12. és 24. között a Hard Rock Hotel Budapest adott szállást Plácido Domingo Jr énekes-dalszerzőnek, HAUSER csellista szupersztárnak, Matteo Bocelli crossover sztárnak, Harvey Goldsmith zenei promóternek, Pablo Sainz Villegas többszörösen díjazott spanyol gitárosnak, japán szoprán Seia Lee-nek. Pratt, a Pink Floyd basszusgitárosa, Steven Mercurio és Eugene Kohn amerikai karmesterek, Alicja Wegorzewska lengyel operaénekes, Petar Čulić horvát gitáros, Peter Valentovic zongoraművész, Ida Nowakowska és Remee Jackman, a Virtuózok műsorvezetői mutatják be a Virtuózok fiatal tehetségeit.

Július 13-23 között minden nap 18-19 óráig a szálloda halljában felléptek a Virtuózok fiatal tehetségei és vendégeik

A Hard Rock Hotel Budapestben töltött időben a Virtuózok helyi házigazdája Balázs-Piri Soma a „Magyarországi Komolyzene Ifjú Nagykövete” volt, a Virtuózok családjának egyik legnépszerűbb fiatal zenésze. Többször fellépett a legkiválóbb zenekarokkal, olyan karmesterek vezényelésével, mint Plácido Domingo, Hollerung Gábor és Eugene Kohn.

A műsort 5 ország 11 televíziós csatornája sugározza majd, akár 100 millió nézőt ér majd el a tévében és online. A 8. évad november 18-án indul, és minden pénteken adásba kerül a tévében és a Virtuózok YouTube csatornán is.

Ha tetszett a cikk kérjük ossza meg másokkal!