1. A játékszabályzat vonatkozik a “Virtuózok” által üzemeltetett virtuozok.hu weboldalon megjelenő Virtuózok KVÍZJÁTÉK nyereményjátékra.

2. A KVÍZJÁTÉKban részt vehet minden internet-felhasználó természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el.

3. A KVÍZJÁTÉKban nem vehetnek részt az alábbi személyek:
• a szervező cég tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b.);
• egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói.

4. A KVÍZJÁTÉK időtartama: 2017. április 24-től 6 héten át. Kitöltésének végső határideje: 2017. június 4. éjfél.

5. A KVÍZJÁTÉK menete: április 24-től kezdődően 6 hétfőn át egy-egy kérdéssor található a virtuozok.hu honlapon klasszikus zenére, hangszerekre, zeneszerzőkre, a Virtuózok tévéműsorra vonatkozóan. A válaszokat minden héten pénteken, a Virtuózok tévéműsor adásnapján 18 óráig lehet elküldeni online formában továbbítva.

6. A KVÍZJÁTÁK fődíja: egy utazás New Yorkba, a Virtuózok tévéműsor 3. évadának 2017. június 2-i fináléjában kihirdetett abszolút győztes versenyzőjének koncertjére, amelyre 2018. május 18-án kerül sor az Egyesült Államokban, New Yorkban, a Carnegie Hall/Weill Recital Hall koncerttermében. Az utazás magában foglal 1 db oda-vissza repülőjegyet Budapest kiindulással, 1 fő részére szállást reggelivel egy minimum 3 csillagos szállodában New Yorkban 2018. május 17-19 között (2 éjszaka), valamint 1 db belépőjegyet a május 18.-i koncertre.

7. A KVÍZJÁTÉK fődíjának nyertese azon személyek közül kerül ki, akik mind a 6 kérdéssort helyesen kitöltötték és továbbították online felületen. A nyertes nevét a www.virtuozok.hu honlapon, valamint a Virtuózok hivatalos Facebook oldalán kerül közzétételre, valamint a játékost közvetlenül, az általa megadott e-mail címre küldött levélben értesítik.

8. A játékosok a KVÍZJÁTÉKban való részvétellel automatikusan elfogadják a szabályzatot és feltétel nélküli beleegyezésüket adják ahhoz, hogy kisorsolásuk esetén nevüket és megadott elérhetőségüket a 7. pontban jelölt felületeken nyilvánosságra hozzák.

9. A KVÍZJÁTÉK fődíj sorsolásának időpontja: 2017. június 15. A sorsolás egy véletlenszerűség elve alapján működő számítógépes programmal történik, a Virtuózok munkavállalóiból alakult sorsolási bizottság előtt. A fődíj nyertese a sorsolást követően 3 munkanapon belül értesítést kap a nyerés tényéről. A nem kisorsolt játékosok nem kapnak értesítést.

10. A nyeremény pénzre nem váltható, másra át nem ruházható és semmilyen módon nem értékesíthető tovább.

11. A KVÍZJÁTÉK szervezői kizárnak minden felelősséget bármilyen kártérítési igényért a játékban való részvétel során, a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a játék során bekövetkezett késésekből eredő költségekért, veszteségekért. A szervezők nem vállalnak felelősséget azért, ha a játék időtartama alatt a játékot tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el.