III. ÉVAD

KICSIK

Kicsik korcsoport győztes

Kicsik döntősei

További versenyzők

TINIK

Tinik korcsoport győztes

KIS RADU

Hegedű

A Tinik döntősei

További versenyzők

NAGYOK

Nagyok korcsoport győztes

A Nagyok döntősei

További versenyzők

KORÁBBI GYŐZTESEINK

Boros Misi:
„ Az embereknek a zene szeretetét kellett megmutatni a műsorban.”
A Virtuózok első évadában a Kicsik korcsoportjának győztese és a Virtuózok emblematikus zongoristája. A 2014-es tehetségkutató után megjárta az Egyesült Államokat, Ázsiát és Európát, csaknem másfélszáz koncerten lépett fel az elmúlt két és fél évben. Egész estés önálló koncertjét a Virtuózok szervezésében 2016 novemberében adta a Művészetek Palotájában, amelyről lemezt is kiadott a Virtuózok.

Lugosi Dániel Ali:
„ A színpadon már nem gondoltam semmire, csak arra, hogy most ez „átadás”, és hogy megértse a közönség, amit én elképzelek.”
A Virtuózok első évadának abszolút győztese, 2014 Virtuóza. Az akkor 15 éves klarinétosról a zsűri elragadtatással beszélt, ahogy fogalmaztak, nála minden hangnak van születése, élete és halála. Ali ma már ideje nagy részét a zenélés miatt Bécsben tölti, ahol a Zeneakadémia növendéke, az iskola legjobbjai közt tartják számon.

Gyöngyösi Ivett:
„Ha százszor megszületnék, százszor is zongoraművész lennék. S ha tehetséget kaptam, abból valamit tovább kell adnom, a Virtuózok ezért nekem misszió is volt.”
A Virtuózok első évadában megnyerte a Nagyok korcsoportjának versenyét. Pályája a Zeneakadémia Különleges Tehetségek Osztályában indult. Ivett temérdek versenygyőzelem után mind a hazai, mind a nemzetközi koncertéletben hirnevet szerzett magának. Több szólókoncertet adott a budapesti Zeneakadémia Nagytermében. Junior Príma-díjas. Jelenleg Berlinben, a Daniel Baremboim világhírű zongoraművész által alapított Akadémia növendéke.

Holozsai Eszter:
A Virtuózok második évadában a Kicsik korcsoportjának legjobbja. A kárpátaljai fuvolista az elmúlt egy évben tanárával együtt a szakmai munkára, a fejlődésre helyezte a hangsúlyt, ezért különböző kamaraversenyeken vett részt. Az országos hírű Virtuózok koncertek közül a nyári Margitszigeti és az őszi Arénában rendezett Gála koncerten lépett színpadra. Idén ősszel az Armel Opera Festival díjazottjaként a London Mozart Players kíséretében a londoni Szent Jones Evangélikus Templomban mutatkozik be a nemzetközi közönség előtt.

Kökény Tamás:
A Virtuózok második szériájának győztese, 2016 Virtuóza. A fődíjas nagybőgős a műsor után egy öt állomásos erdélyi turnén, Ravennában, Párizsban, Brüsszelben kápráztatta el a közönséget és győzte meg őket arról, hogy a nagybőgő lehet csodálatos szólóhangszer. Az Armel Opera Festival díjaként a világ egyik legismertebb koncerttermében, a New York-i Carnegie Hallban idén márciusban adott teltházas koncertet, ahol a vájtfülű közönség vastapssal ünnepelte.

Váradi Gyuszi:
A tehetséges hegedűst a Virtuózok első évadában ismerhettük meg, akkor az elődöntőben kiesett. Másfél évvel később azonban, a tehetségkutató második sorozatában a zsűri és a közönség elismerését kivívva a döntőig menetelt, és megnyerte a Nagyok korcsoportját. Így az Armel Opera Festival díjazottjaként lehetőséget kapott a Berlini Filharmonikusok koncerttermében játszani, de fellépett Párizsban, Ravennában is. 2016 augusztusában pedig zajos sikert aratva a világhírű Placido Domingo operaénekessel lépett színpadra Budapesten

Boros Misi
I. évad 2014
Kicsik korcsoport győztes

Holozsai Eszter
II. évad 2016
Kicsik korcsoport győztes

Lugosi Dániel Ali
I. évad 2014
Tinik korcsoport győztes

Kökény Tamás
II. évad 2016
Tinik korcsoport győztes

Gyöngyösi Ivett
I. évad 2014
Nagyok korcsoport győztes

Váradi Gyuszi
II. évad 2016
Nagyok korcsoport győztes