“Peller Mariann zseniális produkciójáról, a VIRTUÓZOK-ról az elektronikus és írott sajtóból értesültem. Felkerestem azzal a javaslatommal, hogy komolyzenével foglalkozó fiatal előadó művészek a jövőbeli anyagi biztonságuk érdekében vegyenek részt a MICE etikus vállalkozói képzést nyújtó programján. Személyesen találkoztunk Peller Mariann producerrel ahol jelen volt Mészáros László Úr MICE alapító, valamint Zentai Gábor Úr a MICE Magyarországi vezetője és megállapodtunk, hogy szeptembertől, Bicskén a Vajda János Gimnázium, Szakközép- és Szakiskolában induló MICE képzésen a Virtuózok tagjai is részt vesznek.

Az etikus vállalkozási ismeretek képzés, felkészíti a fiatalokat, hogy képessé váljanak a gazdasággal, pénzügyekkel kapcsolatos alapvető kérdésekben információkat értelmezni. Segíti a képzés, hogy szavaikban és tetteikben felelős polgárként, szakmailag elismert személyiségként, vagy önálló etikus vállalkozóként folytathassák pályájukat.

A Virtuózok fiatal művészei, diáktársaikkal együtt nagyszerűen vizsgáztak és biztos vagyok benne, hogy sikeres művészi pályájukat tovább erősíti, hogy, a hétköznapi élet kihívásaiban is jobban el tudnak majd igazodni.

Büszke vagyok rá, hogy kezdeményezője lehettem ennek a nemes ügynek.”

Kemény István
MICE TEAM

Mészáros László
MICE alapító