Tegyen egy próbát, játsszon velünk!

A pénteki adásnapokon 18 óráig elküldött helyes válaszokat beküldők hetente Virtuózok ajándékokat nyerhetnek. Válasszon tetszés szerint a Virtuózok cd-kből, tegyen szert egy Virtuózok bögrére, vagy a jó idő beköszöntével kérjen Virtuózok napszemüveget! És ez még nem minden.

A kvíz kitöltésének végső határideje: 2017. június 4. éjfél

A 6 hét elteltével kisorsoljuk a fődíjat, egy felejthetetlen utazást New Yorkba, az ARMEL Operafesztivál jóvoltából, a Virtuózok 3. évadának abszolút győztesével, akit a kisorsolt szerencsés kvízjátékos meghallgathat a világ egyik legismertebb koncerttermében, a Carnegie Hallban.

A heti nyerteseket és nyereményeiket itt a honlapon, a Facebook oldalunkon és a Hírleveleinkben is kihirdetjük. Regisztráljon a honlapon heti hírlevelünkre, amelyekben sok más információ és érdekesség mellett a kvízhez is kaphat segédanyagot!
A fődíjat azok között sorsoljuk ki, akik kitartóan minden héten velünk játszottak. Sorsolás péntekenként az adás után, valamint június 15-én a Virtuózok fináléját követően a 3. évad végén. A kvízhez bármikor csatlakozhat, a kérdőíveket utólag, egyben is lehetősége van kitölteni, ez esetben a heti nyereményekre nem, csak a fődíjra pályázhat.
Kérdéseit a játék menetével, szabályaival kapcsolatban felteheti nekünk a Kapcsolat elérhetőségek valamelyikén!

Jó szórakozást!