Jótékonysági aukció Bonino Anna-Sofia gyógyulásának javára

Jótékonysági aukciót szervezünk a fiatal hegedűművész, Bonino Anna Sofia gyógykezelésének támogatására. Az MNASZ Magyar Nemzeti Autósport Szövetség és a Hungaroring Sport Zrt. által felajánlott, a Pirelli Magyar Nagydíjon induló összes Forma-1-es versenyző által aláírt bukósisakot bocsátunk aukcióra.

 

A sisakot aláírta Sebastian Vettel, Kimi Räikkönen, Valtteri Bottas, Lewis Hamilton, Max Verstappen, Daniel Ricciardo, Nico Hülkenberg, Fernando Alonso, Romain Grosjean és a többi induló (a teljes lista ide kattintva megtekinthető).

A nagy remények előtt álló művésznél, Anna-Sofinál 2 éve diagnosztizáltak szklerózis multiplexet, amely a központi idegrendszer krónikus, idegsejteket károsító gyulladásos betegsége. Legtöbbször fiatalon, 20 éves kor körül jelentkezik, ahogy Anna-Sofi esetében is történt. Az esetek felében a visszafordíthatatlan szövetkárosodás miatt rokkantsághoz vezet. A tünetek, attól függően, hogy a gyulladásos góc hol található az idegrendszeren belül, különbözőek lehetnek. A betegség lefolyását,a folyamat gyorsaságát nem lehet pontosan előre látni, ebből a szempontból az első öt év meghatározó. A betegség az orvostudomány jelen állása szerint gyógyíthatatlan, azonban a tüneti kezelés eredményes lehet. Kínában, illetve Oroszországban végeznek őssejtbeültetéses beavatkozásokat, melyek a teljes tünetmentesség reményével kecsegtetnek.


Az alábbi űrlap segítségével küldhető licit a Kis Virtuózok Alapítvány – mint a jótékonysági árverés szervezőjének, a 2017-es Pirelli Magyar Nagydíjon induló összes Forma-1-es versenyző által aláírt bukósisakra.
Válaszunkra 24 órán belül számíthat, köszönjük megtisztelő bizalmát.

AZ AUKCIÓ MENETE

Az aukcióban résztvevők köre:

Az árverésben részt vehet minden 18. életévét betöltött, magyar vagy külföldi állampolgár természetes személy, illetőleg belföldi vagy külföldi illetőségű jogi személy.

Az aukció ideje:

Az aukció 2017. szeptember 27-én, 11 órakor indul és 2017. december  6-án, 18:00 óráig tart.

Kikiáltási ár és tét:

Kikiáltási ár: 300.000 Ft. A tétet 50.000 Ft-onként lehet emelni.

LICITÁLÁS MENETE

  • Online licitálás:

Töltse ki a sisak képe alatt található űrlapot. Ezt követően az árverés szervezői rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot és az adatok pontosítása után megjelenik a sisaknál a megtett legmagasabb licit értéke.

  • Telefonos licitálás:

Telefonos licitálás esetén hívja a +36 30 982 4996-os telefonszámot munkanapon 09.00-18.00  óra között és a szükséges adatok megadása után (licitáló neve, születési helye, születési dátuma, e-mail címe, postai címe, telefonszáma) tud licitálni.

A licitálás lezárása:

Az árverés lezárása után a felajánlott legmagasabb vételár után a www.virtuozok.hu oldalon 2017. december 6. 20.00-kor tesszük közzé, ki nyerte meg a licitet (előzetes beleegyezést követően).

Az aukciós vevő köteles a teljes vételárat legkésőbb az aukció lezárását követő 8. napon belül a Kis Virtuózok Alapítvány számlájára átutalással kiegyenlíteni.